...podziekowania...
dla agnieszka-scrappassion za ...podziekowania...

Kartka stoi na półce i nie mogę się napatrzeć :)

Opinia pozytywna | 09-04-2008 01:40 | Scrapbooking / Kartki
pomarańcza
dla agnieszka-scrappassion za pomarańcza

Wspaniale, starannie wykonana okładka :) Serdecznie dziękuję :)

Opinia pozytywna | 09-04-2008 01:40 | Scrapbooking / Albumy i Notesy
...w czerwoną kratę...
dla agnieszka-scrappassion za ...w czerwoną kratę...

Wyjątkowa kartka, dopracowana w najdrobniejszych szczegółach. Ciszę się, że już do mnie dotarła (szkoda tylko, że nie priorytetem...).

Opinia pozytywna | 08-04-2008 21:54 | Scrapbooking / Kartki
kartka z budką w tle
dla agnieszka-scrappassion za kartka z budką w tle

Wyjątkowa kartka, dopracowana w najdrobniejszych szczegółach. Ciszę się, że już do mnie dotarła (szkoda tylko, że nie priorytetem...).

Opinia pozytywna | 08-04-2008 21:53 | Scrapbooking /
serdeczności
dla agnieszka-scrappassion za serdeczności

Wyjątkowa kartka, dopracowana w najdrobniejszych szczegółach. Ciszę się, że już do mnie dotarła (szkoda tylko, że nie priorytetem...).

Opinia pozytywna | 08-04-2008 21:53 | Scrapbooking / Kartki
kartka z sówką
dla agnieszka-scrappassion za kartka z sówką

Wyjątkowa kartka, dopracowana w najdrobniejszych szczegółach. Ciszę się, że już do mnie dotarła (szkoda tylko, że nie priorytetem...).

Opinia pozytywna | 08-04-2008 21:52 | Scrapbooking / Kartki
Bursztynowe
dla ucholandia (i) za Bursztynowe

super, bardzo mi się podoba, polecam!

Opinia pozytywna | 08-04-2008 13:19 | Biżuteria / Kolczyki
Z kryształem
dla ucholandia (i) za Z kryształem

super, bardzo mi się podoba, polecam!

Opinia pozytywna | 08-04-2008 13:19 | Biżuteria / Naszyjniki
Violets
dla PONY (i) za Violets

Dziś otrzymałam kolczyki. Pięknie dziękuję za załączone słodkości :)))) kolczyki urocze, delikatne a jednocześnie "z charakterem".

Opinia pozytywna | 08-04-2008 12:22 | Biżuteria / Kolczyki
Amazing Amazonite
dla Biała Magia (i) za Amazing Amazonite

Kolczyki dużo ładniejsze niż na zdjęciu :) pięknie się prezentują.

Opinia pozytywna | 07-04-2008 12:34 | Biżuteria / Kolczyki
Zachód słońca
dla mia_mi za Zachód słońca

Cudowny!!! Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 06-04-2008 08:45 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
kolczyki 2
dla Fiann za kolczyki 2

Super wykonanie, pełna satysfakcja-Gorąco Polecam

Opinia pozytywna | 05-04-2008 22:21 | Biżuteria / Kolczyki
Arizona
dla Jola Krajewska (i) za Arizona

Bardzo dziękuję za bransoletkę i miłą niespodziankę - (świetny pomysł i inicjatywa jeszcze raz dziękuję)

Opinia pozytywna | 05-04-2008 22:19 | Biżuteria / Bransolety
w turkusie
dla Jola Krajewska (i) za w turkusie

Pełna satysfakcja -Gorąco Polecam

Opinia pozytywna | 05-04-2008 22:09 | Biżuteria / Komplety
NIEWYMOWNE
dla sasenka (i) za NIEWYMOWNE

Piękne, niezwykłe kolczyki -serdecznie polecam

Opinia pozytywna | 05-04-2008 22:08 | Biżuteria / Kolczyki
CIOSANA BRANSOLETKA
dla sasenka (i) za CIOSANA BRANSOLETKA

Piękny kolorystycznie przedmiocik zapakowany w malutkie pudełeczko z atłasowa wstążeczką .Dziekuję bardzo :))

Opinia pozytywna | 05-04-2008 14:14 | Biżuteria / Bransolety
Limonkowe kule
dla Biała Magia (i) za Limonkowe kule

Delikatne i ładne. Polecam.

Opinia pozytywna | 05-04-2008 13:55 | Biżuteria / Kolczyki
Simple Charm
dla Rosemary's Manufacture (i) za Simple Charm

Kolczyki są bardzo ładne, pięknie zapakowane, dostarczone bardzo szybko. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 04-04-2008 23:20 | Biżuteria / Kolczyki
Lazury
dla PONY (i) za Lazury

śliczne tak samo jak bransoletka

Opinia pozytywna | 04-04-2008 21:24 | Biżuteria / Kolczyki
Lazurowa
dla PONY (i) za Lazurowa

bardzo orginalne, ładniejsze niż na zdjeciach, chyba będę częściej gościła na tej stronie

Opinia pozytywna | 04-04-2008 21:23 | Biżuteria / Bransolety