Ametyst
dla Gosia Chruściel-Waniek za Ametyst

Nie zdązyłam jeszcze dotknac ich w realu (czekam na przesyłkę), ale jestem pewna, że są niepowtarzalnie, nieskomplikowanie a zarazem ujmująco piekne. Tak jak inne cuda p. Gosi:-)

Opinia pozytywna | 06-03-2008 15:16 | Biżuteria / Kolczyki
Kartka 3D
dla moniq75k (i) za Kartka 3D

Śliczna kartka i wyjątkowo miła autorka, która bez dodatkowej opłaty dopisała wybrany przeze mnie wierszyk. Jeszcze raz serdecznie dziękuję i pozdrawiam!

Opinia pozytywna | 05-03-2008 19:43 | Scrapbooking / Kartki
Barokowe krople
dla Gosia Chruściel-Waniek za Barokowe krople

Super kolczyki bardzo sie podobają , sprzedający 100% pozytywu ,pomocnie i terminowo warty zaufania

Opinia pozytywna | 05-03-2008 18:22 | Biżuteria / Kolczyki
Napoli - kolczyki
dla Fiszerowa za Napoli - kolczyki

kolczyki są po prostu piękne !!! Jestem nimi oczarowana i zachwycona ! Dziękuję !

Opinia pozytywna | 05-03-2008 16:11 | Biżuteria / Kolczyki
PODWODNY ŚWIAT
dla sasenka (i) za PODWODNY ŚWIAT

Kolczyki są bardzo ładne, w dobrym stylu, starannie wykonane. Zostały ładnie opakowane. Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 05-03-2008 14:30 | Biżuteria / Kolczyki
Aura
dla jamajka za Aura

teraz moje ulubione kolczyki, bardzo oryginalne i magicznie pasujace do wielu moich ubran. sliczne!!! polecam goroca,

Opinia pozytywna | 05-03-2008 13:18 | Biżuteria / Kolczyki
Z motywem roślinnym
dla Karolina Rudnicka (i) za Z motywem roślinnym

bardzo dziekuje, jak zwykle piekna rzecz. polecam goraco milośnikom biżuterii.

Opinia pozytywna | 05-03-2008 13:17 | Biżuteria / Bransolety
Euryale
dla Iza Malczyk za Euryale

cudna misterna robota, pięknie się prezentuje w rzeczywistości , jestem zachwycona i ogromnie dziękuję !

Opinia pozytywna | 05-03-2008 10:43 | Biżuteria / Naszyjniki
Lawenda
dla Rosemary's Manufacture (i) za Lawenda

bransoletka bardzo ładna. jestem zadowolona z zakupu

Opinia pozytywna | 05-03-2008 10:42 | Biżuteria / Bransolety
Trias
dla jamajka za Trias

Prześliczne kolczyki, piękniejsze niż na zdjęciu, szybka przesyłka. Dziękuję serdecznie - i do następnego zakupu:)

Opinia pozytywna | 04-03-2008 20:24 | Biżuteria / Kolczyki
turkusy
dla Jola Krajewska (i) za turkusy

Stylowe, delikatne kolczyki. Pasują mi do wcześniej kupionej biżuterii...

Opinia pozytywna | 04-03-2008 17:37 | Biżuteria / Kolczyki
Perły w lazurze
dla Fiszerowa za Perły w lazurze

Białe i szare perełki świetnie komponują się z błękitem kryształu swarovskiego. Całość nizwykle świeża i przejrzysta. Precyzyjne wykonanie. Kolczyki bardzo mi się podobają. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 04-03-2008 17:29 | Biżuteria / Kolczyki
Brelok do telefonu ze szkłem weneckim
dla Biała Magia (i) za Brelok do telefonu ze szkłem weneckim

Gdy mi sie znudzi jako brelok, to zrobię z niego kolczyka:-))) Jest super:-)

Opinia pozytywna | 03-03-2008 21:42 | Biżuteria / Breloki
Przybornik krawiecki - portmonetka zielona
dla Grażka  (i) za Przybornik krawiecki - portmonetka zielona

Włożę go do torebki by mieć w razie W. Rewelacyjny pomysł w pięknej oprawie:-)

Opinia pozytywna | 03-03-2008 21:41 | Akcesoria / Przyborniki Krawieckie
Labradoryty w srebrze
dla Gosia Chruściel-Waniek za Labradoryty w srebrze

Tajemnicze, dlugie i nieprzystepne. Wspaniałe.

Opinia pozytywna | 03-03-2008 21:40 | Biżuteria / Kolczyki
Lapis lazuli
dla Gosia Chruściel-Waniek za Lapis lazuli

Zakochalam sie od razu w tych kolczykach, kolorze i kształcie bigli:-) są piekne po prostu Dziekuje:-)

Opinia pozytywna | 03-03-2008 21:40 | Biżuteria / Kolczyki
kyanity błękitno-zielone
dla formood za kyanity błękitno-zielone

Naszyjnik bardzo ładny, elegancki i stylowy. Transakcja przebiegła sprawnie i bez zarzutu. Polecam

Opinia pozytywna | 03-03-2008 19:48 | Biżuteria / Naszyjniki
kryształy
dla Jola Krajewska (i) za kryształy

To prawdziwe kryształy z "duszą".Byłam bardzo mile zaskoczona. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 03-03-2008 18:54 | Biżuteria / Kolczyki
Koralowe łzy
dla monablue za Koralowe łzy

Warto było czekać (po cichu się modląc, aby pracownik poczty nie miał żony) ;-). Kolczyki są CUDNE. Takiego właśnie widocznego akcentu potrzebowałam do ulubionych, czerwonych butów.

Opinia pozytywna | 03-03-2008 17:53 | Biżuteria /
na płozach
dla Jola Krajewska (i) za na płozach

Kolczyki są bardzo delikatne i subtelne. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 03-03-2008 11:46 | Biżuteria / Kolczyki