Luisa 2
dla Joanna Watracz za Luisa 2

Biżuteria zachwycająca:)Pięknie wykonana nawet w najdrobniejszym detalu. Polecam!!!!!!

Opinia pozytywna | 27-04-2008 22:20 | Biżuteria / Naszyjniki
Cindy
dla Joanna Watracz za Cindy

Biżuteria zachwycająca:)Pięknie wykonana nawet w najdrobniejszym detalu. Polecam!!!!!!

Opinia pozytywna | 27-04-2008 22:20 | Biżuteria / Kolczyki
Luisa 1
dla Joanna Watracz za Luisa 1

Biżuteria zachwycająca:)Pięknie wykonana nawet w najdrobniejszym detalu. Polecam!!!!!!

Opinia pozytywna | 27-04-2008 22:20 | Biżuteria / Kolczyki
Czerń w Zieleni
dla Black Diamond (i) za Czerń w Zieleni

Polecam, bardzo ładne kolczyki i przesyłka błyskawiczna, dziękuje!

Opinia pozytywna | 26-04-2008 18:15 | Biżuteria / Kolczyki
Pawie Oczka
dla Black Diamond (i) za Pawie Oczka

Polecam, bardzo ładne kolczyki i przesyłka błyskawiczna, dziękuje!

Opinia pozytywna | 26-04-2008 18:15 | Biżuteria / Kolczyki
Kryształowe
dla Gosia Chruściel-Waniek za Kryształowe

2 raz już pozytywny komentarz i super zadowolenie!kolczyki i wykonanie ich sa poprostu przepiekne!!!

Opinia pozytywna | 25-04-2008 14:06 | Biżuteria / Kolczyki
Turkus techno II - rezerwacja dla p.Izy
dla monablue za Turkus techno II - rezerwacja dla p.Izy

Kolczyki całkowicie spełniły moje oczekiwania.Przesyłka dotarła do mnie bardzo szybko.Pełen profesjonalizm !!! Polecam!!!!

Opinia pozytywna | 25-04-2008 10:20 | Biżuteria / Kolczyki
cytryn i oliwin
dla formood za cytryn i oliwin

Polecam, kolejny raz zakupy sie udaly. Dziekuje bardzo!!!!!!!!

Opinia pozytywna | 25-04-2008 08:45 | Biżuteria / Kolczyki
ametyst ... kolczyki
dla formood za ametyst ... kolczyki

Polecam, kolejny raz zakupy sie udaly. Dziekuje bardzo!!!!!!!!

Opinia pozytywna | 25-04-2008 08:45 | Biżuteria / Kolczyki
zielony granat, akwamaryn, jadeit ...bransoletka
dla formood za zielony granat, akwamaryn, jadeit ...bransoletka

Piękna bransoleta

Opinia pozytywna | 24-04-2008 21:46 | Biżuteria / Bransolety
zielony granat, akwamaryn, jadeit ... naszyjnik
dla formood za zielony granat, akwamaryn, jadeit ... naszyjnik

Piękny naszyjnik

Opinia pozytywna | 24-04-2008 21:45 | Biżuteria / Bransolety
zielony granat, jadeit, labradoryt
dla formood za zielony granat, jadeit, labradoryt

Piękne kolczyki

Opinia pozytywna | 24-04-2008 21:45 | Biżuteria / Kolczyki
Z granatem
dla ucholandia (i) za Z granatem

wpaniałe eleganckie kolczyki. Dodają elegancji !

Opinia pozytywna | 24-04-2008 13:01 | Biżuteria / Kolczyki
Romantyczna kropla
dla Dorca za Romantyczna kropla

Wszystko zgodne z opisem. Uroczy naszyjnik. Ładnie się prezentuje. Polecam.

Opinia pozytywna | 24-04-2008 12:20 | Biżuteria / Komplety
5.
dla Orangewhatever (i) za 5.

Kolczyki mimo swej prostoty są niezwykle efektowne i zdjęcie na pewno nie oddaje ich uroku. Będą się świetnie nosić na wiosnę. Gratuluję pomysłu. Polecam wszystkim żądnym oryginalności :-)

Opinia pozytywna | 24-04-2008 11:33 | Biżuteria / Kolczyki
szafir ... naszyjnik
dla formood za szafir ... naszyjnik

Piękny i oryginalny naszyjnik. Polecam :)))

Opinia pozytywna | 24-04-2008 09:00 | Biżuteria / Naszyjniki
Penelope
dla Joanna Watracz za Penelope

Kolczyki, które zakupilam od Pani Joasi są prześliczne, eleganckie, pięknie wykonane. Kolorystyka kamieni została świetnie dobrana. Z niecierpliwością czekam na kolejne dzieła Pani Joanny.

Opinia pozytywna | 23-04-2008 17:08 | Biżuteria / Kolczyki
ZIELONE OGNIKI
dla sasenka (i) za ZIELONE OGNIKI

Kolczyki są śliczne. Pozdrawiam :)

Opinia pozytywna | 22-04-2008 21:57 | Biżuteria / Kolczyki
Nomito
dla jamajka za Nomito

PIęKNE,NIEPOWTARZALNE,NIESAMOWITE.NIE NARZUCAJąCE SIę,JEDYNIE CZERWIEń KORALA PRZYCIąGA WZROK...CUDO

Opinia pozytywna | 22-04-2008 20:33 | Biżuteria / Kolczyki
talary
dla Jola Krajewska (i) za talary

Biżuteria z charakterem. Polecam.

Opinia pozytywna | 22-04-2008 15:04 | Biżuteria / Bransolety