surowa
dla Jola Krajewska (i) za surowa

Zdjęcie oddało piękno biżuterii. Serdecznie dziękuję p. Jolu.

Opinia pozytywna | 18-03-2008 18:18 | Biżuteria / Kolczyki
opale dendrytowe
dla Jola Krajewska (i) za opale dendrytowe

Bransoleta została dostosowana do moich potrzeb.Ku mojemu ogromnemu zaskoczeniu,ze zbędnych ogniw powstał wisior ;-),który stanowi teraz część kompletu ;-). Łatwy kontakt ze sprzedawcą oraz szybka dostawa z pewnością zachęcają do ponownego zakupu.

Opinia pozytywna | 18-03-2008 18:15 | Biżuteria / Bransolety
Szafirowe
dla Gosia Chruściel-Waniek za Szafirowe

Kolczyki, które zakupiłam są śliczne. Jestem bardzo zadowlona z zakupu i czekam na inne cudeńka od Pani Gosi. Biżuteria jest bardzo ładnie wykończona. Pani Gosiu dziekuję bardzo.

Opinia pozytywna | 18-03-2008 14:54 | Biżuteria / Kolczyki
PROVANCE
dla sasenka (i) za PROVANCE

Piękne. Dziękuję. Niezwykle szlachetne i kobiece. Nigdy nie chciałam, żeby tak widać było moje uszy, jak wtedy, gdy nałożę te kolczyki :-)

Opinia pozytywna | 17-03-2008 21:30 | Biżuteria / Kolczyki
Przed burzą
dla monablue za Przed burzą

Wszystko ok. Szybko, sprawnie i komplet przepiękny. Polecam!

Opinia pozytywna | 17-03-2008 16:40 | Biżuteria / Komplety
CHATEAU
dla sasenka (i) za CHATEAU

Wisiorek jest śliczny i wyjątkowy. Cudo! Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 17-03-2008 16:01 | Biżuteria / Wisiory
Słoneczny piruet
dla Fiszerowa za Słoneczny piruet

Wszystko ok, szybko, sprawnie i wygląd dokładnie tak jak na zdjęciu. Śliczne!

Opinia pozytywna | 14-03-2008 19:19 | Biżuteria / Kolczyki
cytryn
dla formood za cytryn

Wszystko ok, szybko, sprawnie i wygląd dokładnie tak jak na zdjęciu

Opinia pozytywna | 14-03-2008 19:18 | Biżuteria / Bransolety
Skały ogniste
dla Fiszerowa za Skały ogniste

Wszystko ok, szybko, sprawnie i wygląd dokładnie tak jak na zdjęciu

Opinia pozytywna | 14-03-2008 19:18 | Biżuteria / Bransolety
Kryształowe
dla monablue za Kryształowe

Powiem tak klczyki zyskuja jeszce bardziej przy blizszym spotkaniu.Sa niesamowicie delikatne ,szczegóły dopracowane w najmniejszych detalach.Dla mnie wygladaja jak pamiatka np. po babci,taka z dusza.Po prostu sa piekne.

Opinia pozytywna | 14-03-2008 11:30 | Biżuteria / Kolczyki
Brązowy kot- zakładka do książki
dla eight (i) za Brązowy kot- zakładka do książki

Zakładka bardzo oryginalna i starannie wykonana - jest troszkę mniejsza niż możnaby sądzić na podstawie zdjecia.

Opinia pozytywna | 13-03-2008 22:19 | Scrapbooking / Zakładki do Książek
Love is in the air
dla mia_mi za Love is in the air

Śliczny! Dziękuję!

Opinia pozytywna | 13-03-2008 20:19 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Aeroplan
dla mia_mi za Aeroplan

Śliczny! Dziękuję!

Opinia pozytywna | 13-03-2008 20:19 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Chabry
dla Iza Malczyk za Chabry

Kwarc mieni się niesamowicie. Bardzo dziękuję za ten piękny, precyzyjnie wykonany wisior. Bardzo mi się podoba, już jest moim ulubionym naszyjnikiem.

Opinia pozytywna | 13-03-2008 15:28 | Biżuteria / Naszyjniki
scrapuszko w kropki
dla agnieszka-scrappassion za scrapuszko w kropki

Dostałam śliczne maleńkie scrapuszko! Dziękuję!

Opinia pozytywna | 13-03-2008 13:54 | Scrapbooking / Albumy i Notesy
surowa
dla Jola Krajewska (i) za surowa

Polecam, polecam, polecam!!!!

Opinia pozytywna | 13-03-2008 10:23 | Biżuteria / Bransolety
w kolorach
dla Jola Krajewska (i) za w kolorach

Piękne kolczyki w rzeczywistości jeszcze ładniejsze niż na zdjęciu. Transakcja bez zarzutu. Polecam

Opinia pozytywna | 13-03-2008 10:23 | Biżuteria / Kolczyki
Solis
dla jamajka za Solis

Piękne delikatne kolczyki otrzymałam w ekspresowym tempie. Polecam.

Opinia pozytywna | 13-03-2008 10:20 | Biżuteria / Kolczyki
Peterhof
dla monablue za Peterhof

Przepiękny naszyjnik:) Wspaniale się prezentuje i nie może pozostać niezauważony. Muszę jeszcze pochwalić za szybką przesyłkę a także za miły kontakt mailowy.

Opinia pozytywna | 13-03-2008 08:53 | Biżuteria / Naszyjniki
Tropikalny deszcz
dla monablue za Tropikalny deszcz

Komplecik w rzeczywistości jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach. Będę nosić z przyjemnością

Opinia pozytywna | 12-03-2008 20:02 | Biżuteria / Komplety