Ametystowe krople
dla ucholandia (i) za Ametystowe krople

Precyzyjne wykonanie, pięknie wyglądają w rzeczywistości. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 09-05-2008 18:57 | Biżuteria / Kolczyki
Z turkusem
dla ucholandia (i) za Z turkusem

Piękne, stylowe i bardzo efektowne. Bardzo mi się podobają, dziekuję.

Opinia pozytywna | 09-05-2008 18:56 | Biżuteria / Kolczyki
Blueberry
dla monablue za Blueberry

To ulubione kolczyki mojego ukochanego:) Śliczne, subtelne i wygodne, jak morze zaklęte w kamień. Pozytywne, radosne, na pewno ich nie zgubię, zapięcie jest solidne :) Przesyłka przyszła błyskawicznie. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 09-05-2008 14:33 | Biżuteria / Kolczyki
Krystaliczne
dla Karolina Rudnicka (i) za Krystaliczne

Każdy szczegół jest dokładnie na swoim miejscu, jakby artystka odnalazła zagubione elementy i spoiła je w całość, cudna kryształowa kropla światła otulona srebrem, polecam, w rzeczywistości wyglądają jeszcze ładniej niż na zdjęciach:) Kasia Sikora

Opinia pozytywna | 09-05-2008 14:29 | Biżuteria / Kolczyki
Lucy
dla Joanna Watracz za Lucy

To dzieło, Pani Joanna stworzyła cudo. Delitatne jak pajęczyna z kroplą rosy. Misternie wykonane. Z rzeczywistości piękniejsze niż na zdjęciu. Zachwycające!! Polecam prace tej artystki, Kasia Sikora P.S. Oczywiście szybko przysłane, ładnie zapakowane:)

Opinia pozytywna | 09-05-2008 14:20 | Biżuteria / Kolczyki
Rubinowe serca
dla Karolina Rudnicka (i) za Rubinowe serca

Cały komplet i każde serce z osobna są zachwycające, czuję się w nich kobieco i nic już więcej do nich nie trzeba, one same "ubierają". Staranne, piękne, łądnie zapakowane, szybko przysłane, polecam serdecznie prace Pani Karoliny, Kasia Sikora

Opinia pozytywna | 09-05-2008 14:11 | Biżuteria / Komplety
Na świeczniku
dla modo za Na świeczniku

To prawie rzeźba - miniatura. Mogę na te "świece" patrzeć godzinami. Są zakupione dla kogoś ale ciężko będzie mi się z nimi rozstać:) Dziękuję, Kasia Sikora

Opinia pozytywna | 09-05-2008 14:02 | Biżuteria / Kolczyki
Mięta
dla modo za Mięta

Zachwycające i leciutkie. Bardzo starannie wykonane, każdy detal jest dobrany. Całość prezentuje się lepiej niż na zdjęciu. Świetnie się je nosi. Pięknie zapakowane, spokojnie można coś zamówić u Modo i wysłać komuś w prezencie Panowie :)

Opinia pozytywna | 09-05-2008 13:57 | Biżuteria / Kolczyki
Lisa
dla Joanna Watracz za Lisa

Bardzo delikatne.

Opinia pozytywna | 09-05-2008 09:00 | Biżuteria / Kolczyki
Bloody Mary
dla Joanna Watracz za Bloody Mary

Oryginalne.

Opinia pozytywna | 09-05-2008 08:59 | Biżuteria / Kolczyki
turkus jabłkowy... naszyjnik
dla formood za turkus jabłkowy... naszyjnik

Profesjonalne podejście do klienta i szybka dostawa - czego chcieć więcej?:)

Opinia pozytywna | 09-05-2008 08:25 | Biżuteria / Naszyjniki
turkus jabłkowy... bransoletka
dla formood za turkus jabłkowy... bransoletka

Profesjonalne podejście do klienta i szybka dostawa - czego chcieć więcej?:)

Opinia pozytywna | 09-05-2008 08:24 | Biżuteria / Bransolety
rubiny
dla Jola Krajewska (i) za rubiny

Wszystko ok. Szczerze polecam!!

Opinia pozytywna | 08-05-2008 18:29 | Biżuteria / Kolczyki
Wiosenne krople
dla agatchen za Wiosenne krople

Umarłam z wrażenia jak zobaczyłam tę biżuterię... zachwycająca!

Opinia pozytywna | 08-05-2008 14:09 | Biżuteria / Komplety
Modernistyczny Naszyjnik - Srebro i Osobisty Tekst - Zarezerwowany dla Pani Magdy
dla JasonCairns (i) za Modernistyczny Naszyjnik - Srebro i Osobisty Tekst - Zarezerwowany dla Pani Magdy

Naszyjnik jest doklanie taki jaki sobie wymarzylam :) bardzo dziekuje

Opinia pozytywna | 08-05-2008 13:09 | Biżuteria / Naszyjniki
Brabant
dla jamajka za Brabant

Polecem w 100%, bardzo dobry kontakt i błyskawiczna przesyłka :)

Opinia pozytywna | 08-05-2008 11:04 | Biżuteria / Kolczyki
Chrustos
dla jamajka za Chrustos

Po raz kolejny super pozytyw! Przepiękne kolczyki wykonane z artyzmem na zamówienie jako komplet do naszyjnika. POLECAM!!! Dziękuję ślicznie:)

Opinia pozytywna | 07-05-2008 21:19 | Biżuteria / Kolczyki
Cytryny na orbicie
dla Fiszerowa za Cytryny na orbicie

Piękne i lekkie. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 07-05-2008 18:55 | Biżuteria / Kolczyki
9. REZERWACJA dla Pani Agaty
dla Orangewhatever (i) za 9. REZERWACJA dla Pani Agaty

Niezwykle oryginalny naszyjnik, będzie stanowił jeden z ciekawszych okazów mojej kolekcji biżuterii. Dziękuję za pomysł i proszę o więcej :-)

Opinia pozytywna | 07-05-2008 09:54 | Biżuteria / Naszyjniki
żólte turkusy
dla Jola Krajewska (i) za żólte turkusy

Super.Wszystko zgodnie z opisem, szybko i solidnie.Polecam.Ja napewno będę stałą klientką :-)

Opinia pozytywna | 07-05-2008 08:28 | Biżuteria / Kolczyki