wrzosowa łza
dla Aga Radziejewska (i) za wrzosowa łza

Kolczyki zamówiłam na prośbę mojej córki ale jeszcze ich nie widziała, są oryginalne i ładnie się prezentują. Nie mam wątpliwości, że będzie z nich zadowolona. Pozdrawaim i dziękuję

Opinia pozytywna | 01-04-2008 18:07 | Biżuteria / Kolczyki
labradoryt
dla formood za labradoryt

Bardzo ładnie wykonany naszyjnik z pięknie labradoryzującymi kamieniami. Formood ma swój styl, trochę surowy, bez zbędnych detali. W sumie daje to świetny efekt.

Opinia pozytywna | 01-04-2008 18:05 | Biżuteria / Naszyjniki
onyks i labradoryt
dla Aga Radziejewska (i) za onyks i labradoryt

Kolczyki dotarły bardzo szybko ( 31 marca ), są bardzo ładne i bardziej okazałe niż na zdjęciu, dziękuję i pozdrawiam

Opinia pozytywna | 01-04-2008 18:00 | Biżuteria / Kolczyki
Wiosenna Melodia - Srebrne Bogate kolczyki - Londynski Topaz, Szafir, Prasiolit (zielony ametyst) ZAREZERWOWANE DLA AMBER101
dla MagdalenaBorejko (i) za Wiosenna Melodia - Srebrne Bogate kolczyki - Londynski Topaz, Szafir, Prasiolit (zielony ametyst) ZAREZERWOWANE DLA AMBER101

Mój zachwyt bizuterią od Pani Magdy trwa nieustannie. Te kolczyki są niesamowicie urokliwe. Piękna gra barw kamieni sprawia, że nosząc je czuję się naprawdę wyjątkowo. Pani Magdo - bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 01-04-2008 17:58 | Biżuteria / Kolczyki
Claret Purple - Srebrne Kolczyki Vintage - Kwarc Whiskey i Granaty
dla MagdalenaBorejko (i) za Claret Purple - Srebrne Kolczyki Vintage - Kwarc Whiskey i Granaty

Jestem zachwycona piękną biżuterią wykonaną przez Panią Magdę. Kolczyki, które zakupiłam są cudowne, misternie wykonane z prześlicznymi kamieniami, mają niesamowity urok. Z radością dołączam do grona fanów biżuterii wykonanej przez Panią Magdalenę

Opinia pozytywna | 01-04-2008 17:51 | Biżuteria / Kolczyki
KRÓLOWA WIECZORU
dla Barbara Anna Sas (i) za KRÓLOWA WIECZORU

Produkt (kolczyki "królowa wieczoru") bardzo mi sie podoba, mam nadzieje, że spodoba się też osobie dla której jest przeznaczony. Szybka wysyłka, profesjonalizm. Polecam sprzedawczynie ;)

Opinia pozytywna | 31-03-2008 18:13 | Biżuteria / Kolczyki
agatowa zieleń
dla Aga Radziejewska (i) za agatowa zieleń

Pełna satysfakcja - kolczyki pięknie wykonane, szybka profesjonalnie zapakowana przesyłka - Gorąco Polecam

Opinia pozytywna | 31-03-2008 15:23 | Biżuteria / Kolczyki
Luxury Jeans
dla Fiszerowa za Luxury Jeans

Naszyjnik jest śliczny, bardzo starannie wykonany. Został ładnie opakowany. Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 31-03-2008 12:38 | Biżuteria / Naszyjniki
amazonit rosyjski
dla formood za amazonit rosyjski

Bardzo ładna, delikatna bransoletka. Zdecydowanie polecam wyroby formood.

Opinia pozytywna | 30-03-2008 18:36 | Biżuteria / Bransolety
Metafora
dla jamajka za Metafora

Fantastyczna bransoleta. Nie potrafię oderwać od niej wzroku. A najlepsze jest to że nikt nie ma takiej samej... Podziwiam talent autorki - jak dla mnie - mistrzostwo świata

Opinia pozytywna | 28-03-2008 20:25 | Biżuteria / Bransolety
labradoryt
dla formood za labradoryt

Bardzo oryginalna biżuteria - zarazem prostota i fantazja.Uwaga - uzależnia, mozna wpaść w nałóg kupowania. Serdeczne dzięki.

Opinia pozytywna | 28-03-2008 19:08 | Biżuteria / Kolczyki
Rafino
dla jamajka za Rafino

bardzo szybka przesyłka i przede wszystkim pięknie wykonane kolczyki. żadnych zastrzeżeń. dziękuję bardzo

Opinia pozytywna | 28-03-2008 16:49 | Biżuteria / Kolczyki
bursztyn
dla Jola Krajewska (i) za bursztyn

Kolczyki dołączyły do bransoletki. Fajne para.

Opinia pozytywna | 28-03-2008 14:15 | Biżuteria / Kolczyki
opale
dla Jola Krajewska (i) za opale

Rzeczywiście kolorowo. I bardzo ładnie.

Opinia pozytywna | 28-03-2008 14:14 | Biżuteria / Bransolety
labradoryt i szafir
dla formood za labradoryt i szafir

Biżuteria robi wrażenie. Nie dla wszystkich. I o to przecież chodzi.

Opinia pozytywna | 28-03-2008 14:05 | Biżuteria / Bransolety
Posągowe
dla Fiszerowa za Posągowe

Kolczyki cudne. Przyszły do mnie pięknie zapaknowane.

Opinia pozytywna | 28-03-2008 14:04 | Biżuteria / Kolczyki
Kartka 3D
dla moniq75k (i) za Kartka 3D

Supera pomysłą na kartkę. Dziekuję za śliczne zaadresowanie koperty:)

Opinia pozytywna | 27-03-2008 22:28 | Scrapbooking / Kartki
granat i rubin
dla formood za granat i rubin

Wspaniała bransoleta ! Bardzo trafiony zakup. Wykonanie perfekcyjne ! serdecznie polecam!

Opinia pozytywna | 27-03-2008 14:49 | Biżuteria / Bransolety
Zachód słońca
dla mia_mi za Zachód słońca

Piękny obrazek! Cudownie mi na niego spoglądać :) W daleeeekiej przyszłości zajmie czołowe miejsce w pokoju mojego dzieciątka (choć sama jestem plastykiem ;) Dziękuję, naprawdę wyjątkowy!

Opinia pozytywna | 27-03-2008 12:40 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Mailnowy kot- zakładka do książki
dla eight (i) za Mailnowy kot- zakładka do książki

Śliczna i pomysłowa zakładka, która przyciaga uwagę np. w pociagu, kiedy z ksiazki wystają tajemnicze uszy:)))gratuluje świetnego pomysłu.

Opinia pozytywna | 27-03-2008 11:39 | Scrapbooking / Zakładki do Książek