kyanit i iolit
dla formood za kyanit i iolit

Kolczyki piękne, niestety nie domyka się jedno zapięcie.

Opinia pozytywna | 22-02-2008 09:11 | Biżuteria / Kolczyki
PUKAJĄC DO NIEBA BRAM...
dla SUSANO (i) za PUKAJĄC DO NIEBA BRAM...

Piękne, subtelne

Opinia pozytywna | 22-02-2008 09:09 | Biżuteria / Naszyjniki
Grapto
dla jamajka za Grapto

Piękne kolczyki! Starannie wykonane, oryginalnie zaprojektowane, jestem bardzo zadowolona.

Opinia pozytywna | 21-02-2008 17:38 | Biżuteria / Kolczyki
Szmaragdowe
dla Karolina Rudnicka (i) za Szmaragdowe

Kolczyki bardzo piękne. Przesyłka ekspresowa. Gorąco polecam :-)

Opinia pozytywna | 20-02-2008 20:50 | Biżuteria / Kolczyki
KLEJNOTY DLA CIEBIE
dla sasenka (i) za KLEJNOTY DLA CIEBIE

Kolczyki bardzo piękne. Przesyłka ekspresowa. Gorąco polecam :-)

Opinia pozytywna | 20-02-2008 20:49 | Biżuteria / Kolczyki
Akori
dla jamajka za Akori

Niesamowite ! Po zakupie kolczyków Sindbad spodziewałam się równie pięknych ale się pomyliłam na korzyść, są wyjątkowe ! W dodatku mój ulubiony koral, dziękuję i gratuluję talentu Marysiu. Pozdrawiam serdecznie.

Opinia pozytywna | 19-02-2008 23:25 | Biżuteria / Kolczyki
Sindbad
dla jamajka za Sindbad

Bardzo ładne kolczyki, wykonane z prezyzją i dokładnością. Już mnie pytają skąd mam :) Polecam serdecznie.

Opinia pozytywna | 19-02-2008 23:22 | Biżuteria / Kolczyki
Barokowe krople
dla Gosia Chruściel-Waniek za Barokowe krople

piękne kolczyki - jak łez kropelka słodka :) będą prawdziwą ozdobą panny młodej ...

Opinia pozytywna | 19-02-2008 18:20 | Biżuteria / Kolczyki
Turkusowe
dla monablue za Turkusowe

Kolczyki są po prostu piękne! Idealnie mi pasują. Od razu po rozpakowaniu przesyłki je założyłam :) Doskonałe, precyzyjne wykonanie.

Opinia pozytywna | 19-02-2008 12:01 | Biżuteria /
MORSKIE
dla sasenka (i) za MORSKIE

Kolczyki świetne i zwracają uwagę, ale następnym razem będę uważać, aby wybrać inne zapięcie.

Opinia pozytywna | 19-02-2008 11:11 | Biżuteria / Kolczyki
zachód słońca - ilustracja
dla mia_mi za zachód słońca - ilustracja

Zachód słońca to cudna ilustracja, jestem pod wrażeniem

Opinia pozytywna | 19-02-2008 00:28 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Wiatr
dla mia_mi za Wiatr

Wiatr jest piękny

Opinia pozytywna | 19-02-2008 00:27 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
COPPER
dla sasenka (i) za COPPER

Kolczyki są śliczne. Rzeczywiście, zdjęcie nie ukazuje, jak pięknie mienią się w swietle.

Opinia pozytywna | 18-02-2008 18:28 | Biżuteria / Kolczyki
z sercem
dla Mirabeel (i) za z sercem

Wyjątkowa kartka dla bliskiej sercu :-) osoby. Małe dzieło sztuki, które niezmiernie cieszy oko. Polecam.

Opinia pozytywna | 18-02-2008 16:41 | Scrapbooking / Kartki
szafir
dla formood za szafir

Kolczyki przepiękne! Wszystko w porządku! Serdecznie polecam Sprzedawcę! Dziękuję i pozdrawiam!

Opinia pozytywna | 18-02-2008 00:11 | Biżuteria / Kolczyki
labradoryt
dla formood za labradoryt

Kolczyki są naprawdę piękne! Solidnie wykonane, pięknie zapakowane, wysyłka w ciągu dwóch dni. Szczerze polecam!

Opinia pozytywna | 18-02-2008 00:11 | Biżuteria / Kolczyki
Sekretne Spotkanie
dla Iza Malczyk za Sekretne Spotkanie

Nieziemsko piękny, perfekcyjnie wykonany i o wiele piękniejszy niż na zdjęciach. Jestem zachwycona i szczęśliwa.

Opinia pozytywna | 15-02-2008 21:21 | Biżuteria / Naszyjniki
zielony
dla Jola Krajewska (i) za zielony

Biżuteria równie ładna jak na zdjęciu, dostarczona szybko, ładnie opakowana :) z pewnością jeszcze coś zamówię.

Opinia pozytywna | 15-02-2008 20:10 | Biżuteria / Komplety
czarne wrony
dla Jola Krajewska (i) za czarne wrony

cudowne :)

Opinia pozytywna | 15-02-2008 15:41 | Biżuteria / Kolczyki
kyanit i iolit
dla Aga Radziejewska (i) za kyanit i iolit

Kolczyki są oryginalne i starannie wykonane. Ładne pudełeczko i solidne opakowanie. Szybka przesyłka. Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 15-02-2008 10:24 | Biżuteria / Kolczyki