The Ring
dla Karolina Rudnicka (i) za The Ring

Kolczyki dostala moja kolezanka, są zjawiskowe, wielkie i przyciagaja uwagę. O takie własnie jej chodzilo:-)

Opinia pozytywna | 11-03-2008 09:09 | Biżuteria / Kolczyki
opal maślany N
dla formood za opal maślany N

Piękny naszyjnik! Dziękuję.

Opinia pozytywna | 10-03-2008 16:25 | Biżuteria / Naszyjniki
Charlottenburg - chustecznik
dla Mamoon (i) za Charlottenburg - chustecznik

Bardzo piękny chustecznik, jestem zachwycona!

Opinia pozytywna | 10-03-2008 12:25 | Akcesoria /
Violatum
dla jamajka za Violatum

Kolczyki piękne, misternie wykonane, rzeczywiście lżejsze i delikatniejsze niż na zdjęciu...doskonale pasują mi do okularów :)...i co też dla mnie ważne bardzo starannie i oryginalnie zaadresowana koperta :) Polecam!!!

Opinia pozytywna | 10-03-2008 11:28 | Biżuteria / Kolczyki
Brelok do telefonu z amazonitem
dla Biała Magia (i) za Brelok do telefonu z amazonitem

Mam nadzieje, ze ten brelok z amazonitem będzie się podobał mojej kolezance, tak jak moj podoba sie mnie:-)))Dziekujemy:-))

Opinia pozytywna | 08-03-2008 20:25 | Biżuteria / Breloki
kostki
dla Jola Krajewska (i) za kostki

eleganckie-dziękuje

Opinia pozytywna | 08-03-2008 09:40 | Biżuteria / Kolczyki
MIÓD I LAWENDA
dla sasenka (i) za MIÓD I LAWENDA

JESTEM BARDZO ZADOWOLONA ! GORĄCO POLECAM !

Opinia pozytywna | 07-03-2008 22:25 | Biżuteria / Kolczyki
Kyanit
dla Gosia Chruściel-Waniek za Kyanit

JESTEM BARDZO ZADOWOLONA ! GORĄCO POLECAM !

Opinia pozytywna | 07-03-2008 22:25 | Biżuteria / Kolczyki
Barokowe
dla Gosia Chruściel-Waniek za Barokowe

JESTEM BARDZO ZADOWOLONA ! GORĄCO POLECAM !

Opinia pozytywna | 07-03-2008 22:24 | Biżuteria / Kolczyki
Shining
dla Rosemary's Manufacture (i) za Shining

JESTEM BARDZO ZADOWOLONA ! GORĄCO POLECAM !

Opinia pozytywna | 07-03-2008 22:23 | Biżuteria / Kolczyki
labradoryt, zielony granat  i fluoryt
dla formood za labradoryt, zielony granat i fluoryt

Piękno, ciepło, las i woda, wakacje :) Dziekuję

Opinia pozytywna | 07-03-2008 13:16 | Biżuteria / Bransolety
Czarny diament
dla Karolina Rudnicka (i) za Czarny diament

Piękne, lekkie, natchnione z rewelacyjnym biglem:-)Dzięki za natchnienie:-)))

Opinia pozytywna | 07-03-2008 13:03 | Biżuteria / Kolczyki
Carmina
dla jamajka za Carmina

Dziekuje bardzo, kolczyki sa w 100% takie jakich oczekiwałam.

Opinia pozytywna | 06-03-2008 19:20 | Biżuteria / Kolczyki
rezerwacja dla nikania
dla formood za rezerwacja dla nikania

Wspaniała współpraca, pozbawiona jakichkolwiek problemów. Bransoletka wykonana szybko i zgodnie z moimi oczekiwaniami - Dziękuję i POLECAM!!!

Opinia pozytywna | 06-03-2008 19:09 | Biżuteria / Bransolety
turkus
dla formood za turkus

Szybka realizacja zamówienia. Bardzo dobry kontakt mailowy. Zdjęcie oddaje wiernie wygląd naszyjnika w realu. Polecam!!!

Opinia pozytywna | 06-03-2008 19:08 | Biżuteria / Naszyjniki
Roma - kolczyki
dla Fiszerowa za Roma - kolczyki

kolczyki są cudne ! To był dobry wybór :)

Opinia pozytywna | 06-03-2008 15:47 | Biżuteria / Kolczyki
Ametyst
dla Gosia Chruściel-Waniek za Ametyst

Nie zdązyłam jeszcze dotknac ich w realu (czekam na przesyłkę), ale jestem pewna, że są niepowtarzalnie, nieskomplikowanie a zarazem ujmująco piekne. Tak jak inne cuda p. Gosi:-)

Opinia pozytywna | 06-03-2008 15:16 | Biżuteria / Kolczyki
Kartka 3D
dla moniq75k (i) za Kartka 3D

Śliczna kartka i wyjątkowo miła autorka, która bez dodatkowej opłaty dopisała wybrany przeze mnie wierszyk. Jeszcze raz serdecznie dziękuję i pozdrawiam!

Opinia pozytywna | 05-03-2008 19:43 | Scrapbooking / Kartki
Barokowe krople
dla Gosia Chruściel-Waniek za Barokowe krople

Super kolczyki bardzo sie podobają , sprzedający 100% pozytywu ,pomocnie i terminowo warty zaufania

Opinia pozytywna | 05-03-2008 18:22 | Biżuteria / Kolczyki
Napoli - kolczyki
dla Fiszerowa za Napoli - kolczyki

kolczyki są po prostu piękne !!! Jestem nimi oczarowana i zachwycona ! Dziękuję !

Opinia pozytywna | 05-03-2008 16:11 | Biżuteria / Kolczyki