Szpilka różana
dla Fiszerowa za Szpilka różana

Fiszerowa to też jedna z moich ulubionych projektantek biżuterii! Szpilka jest super! Miała być prezentem dla koleżanki ale chyba już zostanie u mnie !!!

Opinia pozytywna | 03-12-2007 13:19 | Biżuteria / Broszki
Exclusive Jeans
dla Iza Malczyk za Exclusive Jeans

To już kolejny mój nabytek od Pani Izy i jak zwykle cudowny!!!

Opinia pozytywna | 03-12-2007 13:17 | Biżuteria / Naszyjniki
Katedra w Barcelonie
dla Karolina Rudnicka (i) za Katedra w Barcelonie

Po prostu przepiękne. Jestem z nich bardzo zadowolona i myślę, że to nie był ostatni zakup w galerii Pani Karoliny.

Opinia pozytywna | 01-12-2007 02:45 | Biżuteria / Kolczyki
Tajemnicze
dla Karolina Rudnicka (i) za Tajemnicze

Cudowne. Nie da się ich konstruktywnie i rzeczowo skomentować, bo po prostu oczarowują.

Opinia pozytywna | 01-12-2007 02:41 | Biżuteria / Kolczyki
MIEDZIANY KLEJNOT
dla sasenka (i) za MIEDZIANY KLEJNOT

Te kryształy są naprawdę niesamowite. Zdjęcie nie oddaje ich piękna nawet w małym stopniu (a skoro podobały mi się już na fotografii, to łatwo zgadnąć, że w rzeczywistości po prostu mnie zachwycają).

Opinia pozytywna | 01-12-2007 02:39 | Biżuteria / Kolczyki
CELTIC
dla sasenka (i) za CELTIC

Ciekawe, eleganckie i przyciągające uwagę. Czego chcieć więcej? Dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 01-12-2007 02:35 | Biżuteria / Kolczyki
Na trzepaku
dla mia_mi za Na trzepaku

ŚWIETNE OBRAZKI ! PRZYPOMINAJĄ MI DZIECIŃSTWO ! POLECAM !

Opinia pozytywna | 30-11-2007 16:50 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Na nartach
dla mia_mi za Na nartach

ŚWIETNE OBRAZKI ! PRZYPOMINAJĄ MI DZIECIŃSTWO ! POLECAM !

Opinia pozytywna | 30-11-2007 16:49 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Fashion
dla Joanna Cieślak (i) za Fashion

Bardzo ładne kolczyki o nowoczesnej formie. Polecam.

Opinia pozytywna | 30-11-2007 16:30 | Biżuteria / Kolczyki
Modern luxury
dla Karolina Rudnicka (i) za Modern luxury

Pięknie wykonana biżuteria, z dbałością o szczegóły. Chętnie kupię jeszcze jakąś biżuterię od Pani Karoliny.

Opinia pozytywna | 30-11-2007 16:28 | Biżuteria / Komplety
Kamienny krajobraz
dla Karolina Rudnicka (i) za Kamienny krajobraz

Bardzo pięknie dziękuję za przesłany naszyjnik, który spełnił moje oczekiwania:) Pozdrawiam serdecznie i być może do następnego razu? Magda Peret

Opinia pozytywna | 28-11-2007 20:34 | Biżuteria / Naszyjniki
Z KROPLĄ FIOLETU
dla sasenka (i) za Z KROPLĄ FIOLETU

pozytywnie

Opinia pozytywna | 28-11-2007 14:57 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki z oliwkową perłą
dla Karolina Rudnicka (i) za Kolczyki z oliwkową perłą

Zręczne dłonie Karoliny wykonują przepiękną pracę: każda sztuka biżuterii Jej autorstwa to małe dzieło sztuki, przemyślane, starannie wykonane, ale pełne uroku i elegancji. Aga Taper

Opinia pozytywna | 26-11-2007 18:20 | Biżuteria / Kolczyki
Dziewczynka, kot i ptaki
dla mia_mi za Dziewczynka, kot i ptaki

Przepiekny i niesamowicie klimatyczny obrazek. Do tego przesyłka ślicznie zapakowana.. POLECAM!

Opinia pozytywna | 26-11-2007 14:53 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Notes VINTAGE
dla eight (i) za Notes VINTAGE

Śliczny notes, pięknie zapakowany, polecam wszystkim zakupy u EIGHT!!!!!!!

Opinia pozytywna | 21-11-2007 19:58 | Scrapbooking / Albumy i Notesy
Notes TURKUS & BORDO
dla eight (i) za Notes TURKUS & BORDO

Bardzo ładny notes, starannie wykonany, prawdziwe cacko. Pozdrawiam serdecznie.

Opinia pozytywna | 20-11-2007 21:09 | Scrapbooking / Albumy i Notesy
ŁAPACZE SNÓW
dla sasenka (i) za ŁAPACZE SNÓW

Sa poprostu cudowne:)) Delikatne, pięknie wykonane i jestem pewna , ze jeszcze nie raz skusze sie na prace tej artystki:)

Opinia pozytywna | 20-11-2007 14:07 | Biżuteria / Kolczyki
skrzydła lekkie jak pióro
dla Black Diamond (i) za skrzydła lekkie jak pióro

Prześliczne kolczyki !!! i ekspresowa przesyłka. Jestem bardzo zadowolona z zakupu - szczerze polecam!

Opinia pozytywna | 19-11-2007 15:38 | Biżuteria / Kolczyki
Piruet
dla Fiszerowa za Piruet

Piękne kolczyki, bardzo mi się podobają.

Opinia pozytywna | 16-11-2007 22:00 | Biżuteria / Kolczyki
Black diamond
dla Karolina Rudnicka (i) za Black diamond

Biżuteria Karoliny to majstersztyk. Kolczyki są tak śliczne, że aż boję się je zakładać, by czasem ich nie zgubić :)

Opinia pozytywna | 16-11-2007 16:38 | Biżuteria / Kolczyki