Torres
dla Toledana (i) za Torres

Kolczyki prześliczne. Dziękuję. Mam nadzieje, że Toledana stworzy jeszcze coś równie ładnego w takim stylu.

Opinia pozytywna | 14-04-2008 12:09 | Biżuteria / Kolczyki
Umedo
dla jamajka za Umedo

Bardzo piękne, misternie wykonane kolczyki, delikatniejsze niż sugeruje to zdjęcie - po prostu wspaniałe :)

Opinia pozytywna | 11-04-2008 20:11 | Biżuteria / Kolczyki
Kartka okolicznościowa - dla dziecka
dla Mirabeel (i) za Kartka okolicznościowa - dla dziecka

śliczna!

Opinia pozytywna | 11-04-2008 20:01 | Scrapbooking / Kartki
Spring Flirt - Ocean
dla PONY (i) za Spring Flirt - Ocean

jestem oczarowana.... rewelacja!

Opinia pozytywna | 11-04-2008 18:36 | Biżuteria / Kolczyki
Kiwi lazuli
dla Dorca za Kiwi lazuli

przesyłka dotarła z szybkością światła, nie wiem jak Pani to zrobila:) kolczyki cudne!! ładniejsze niż na zdjęciu, bardzo dziękuję i polecam wszystkim gorąco!!! pozdrawiam gosia

Opinia pozytywna | 11-04-2008 18:36 | Biżuteria / Kolczyki
Much - Jeans Club
dla PONY (i) za Much - Jeans Club

Bardzo ładna bransoletka, ciekawe zestawienie różnych łańcuszków. Staranne wykonanie.

Opinia pozytywna | 11-04-2008 16:40 | Biżuteria / Bransolety
LEŚNE NIMFY
dla sasenka (i) za LEŚNE NIMFY

ciekawe wzory, polecam

Opinia pozytywna | 11-04-2008 16:18 | Biżuteria / Kolczyki
OKRĘGI
dla sasenka (i) za OKRĘGI

ciekawe wzory, polecam

Opinia pozytywna | 11-04-2008 16:17 | Biżuteria / Kolczyki
SWIRL
dla sasenka (i) za SWIRL

ciekawe wzory, polecam

Opinia pozytywna | 11-04-2008 16:17 | Biżuteria / Kolczyki
W kolorze wina
dla ucholandia (i) za W kolorze wina

bardzo ładne wyroby, unikaty. polecam

Opinia pozytywna | 11-04-2008 16:14 | Biżuteria / Kolczyki
Ametysty
dla ucholandia (i) za Ametysty

bardzo ładne wyroby, unikaty. polecam

Opinia pozytywna | 11-04-2008 16:14 | Biżuteria / Kolczyki
Kartka urodzinowa
dla Mirabeel (i) za Kartka urodzinowa

piękna radosna karteczka, akurat na urodziny :-)

Opinia pozytywna | 11-04-2008 15:14 | Scrapbooking / Kartki
Kartka dla Mamy
dla Mirabeel (i) za Kartka dla Mamy

zachwycające kolory, staranność wykonania... po postu super!

Opinia pozytywna | 11-04-2008 15:13 | Scrapbooking / Kartki
Kartka dla Mamy
dla Mirabeel (i) za Kartka dla Mamy

Po prostu śliczna! urzekła mnie i mam nadzieję, że Mamę również zachwyci! dziękuję za szybką przesyłkę :-)

Opinia pozytywna | 11-04-2008 15:10 | Scrapbooking / Kartki
chalcedon i cytryn
dla formood za chalcedon i cytryn

Wyjątkowe kolczyki z charakterem! wyraziste ale nie przesadzone w formie. Ich oryginalność zachwyca! Nietuzinkowe!!!

Opinia pozytywna | 11-04-2008 13:40 | Biżuteria / Kolczyki
kryształ górski
dla formood za kryształ górski

Efekt dużego kamienia z podwójnym łańcuszkiem oszałamiający! Wybrednym gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 11-04-2008 12:39 | Biżuteria / Naszyjniki
Inspirowane
dla Gosia Chruściel-Waniek za Inspirowane

Dziękuję za piękne kolczyki delikatne i wytworne zarazem w estetycznym opakowaniu.Jeszcze raz dziękuję.

Opinia pozytywna | 10-04-2008 19:49 | Biżuteria / Kolczyki
akwamaryna, cytryn i prehnit ... bransoletka
dla formood za akwamaryna, cytryn i prehnit ... bransoletka

Bardzo polecam. Warto zaszalec i sprawic sobie troche przyjemnosci.

Opinia pozytywna | 10-04-2008 17:47 | Biżuteria / Bransolety
Kartka urodzinowa
dla Mirabeel (i) za Kartka urodzinowa

Fantastycznie dobrane kolory, dbałość wykonania. Mam nadzieję, że przyniosą solenizantce tyle przyjemności ile mnie samej. Mirabeel - bardzo dziękuję za szybką przesyłkę i serdecznie pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 10-04-2008 13:58 | Scrapbooking / Kartki
Kartka okolicznościowa
dla Mirabeel (i) za Kartka okolicznościowa

Przepiękna, wykonana z dbałością o szczegóły kartka okolicznościowa. Mirabeel - bardzo dziękuję za szybką przesyłkę i serdecznie pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 10-04-2008 13:56 | Scrapbooking / Kartki