Jurata
dla jamajka za Jurata

Zdjęcie nie oddaje prawdziwego uroku kolczyków. Duży plus za b.szybką przesyłkę.

Opinia pozytywna | 25-02-2008 10:57 | Biżuteria / Kolczyki
Talion
dla jamajka za Talion

Zdjęcie nie oddaje prawdziwego uroku kolczyków. Duży plus za b.szybką przesyłkę.

Opinia pozytywna | 25-02-2008 10:57 | Biżuteria / Kolczyki
Sylur
dla jamajka za Sylur

Zdjęcie nie oddaje prawdziwego uroku kolczyków. Duży plus za b.szybką przesyłkę.

Opinia pozytywna | 25-02-2008 10:57 | Biżuteria / Kolczyki
Innamorata
dla jamajka za Innamorata

Naszyjnik jest cudowny:)

Opinia pozytywna | 25-02-2008 10:51 | Biżuteria / Naszyjniki
na płozach
dla Jola Krajewska (i) za na płozach

Kolczyki są śliczne, starannie wykonane. Bardzo ładne kamienie. Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 23-02-2008 14:49 | Biżuteria / Kolczyki
Avillon
dla VeroNica za Avillon

Super delikatne

Opinia pozytywna | 22-02-2008 14:48 | Biżuteria / Kolczyki
Rekuza
dla jamajka za Rekuza

Piękne, niebanalne, świetnie wykonane, bardzo szybko przysłane - pozdrawiam, dziękuję bardzo i podziwiam talent! :-)

Opinia pozytywna | 22-02-2008 12:44 | Biżuteria / Kolczyki
Biała koronka
dla monablue za Biała koronka

Kolczyki przecudne, przesyłka ślicznie zapakowana i błyskawiczna, serdecznie dziękuję i pozdrawiam!!

Opinia pozytywna | 22-02-2008 11:55 | Biżuteria /
turkusy
dla Jola Krajewska (i) za turkusy

bardzo miła i sprawna obsługa, piękne kolczyki,

Opinia pozytywna | 22-02-2008 11:22 | Biżuteria / Kolczyki
kyanit i iolit
dla formood za kyanit i iolit

Kolczyki piękne, niestety nie domyka się jedno zapięcie.

Opinia pozytywna | 22-02-2008 09:11 | Biżuteria / Kolczyki
PUKAJĄC DO NIEBA BRAM...
dla SUSANO (i) za PUKAJĄC DO NIEBA BRAM...

Piękne, subtelne

Opinia pozytywna | 22-02-2008 09:09 | Biżuteria / Naszyjniki
Grapto
dla jamajka za Grapto

Piękne kolczyki! Starannie wykonane, oryginalnie zaprojektowane, jestem bardzo zadowolona.

Opinia pozytywna | 21-02-2008 17:38 | Biżuteria / Kolczyki
Szmaragdowe
dla Karolina Rudnicka (i) za Szmaragdowe

Kolczyki bardzo piękne. Przesyłka ekspresowa. Gorąco polecam :-)

Opinia pozytywna | 20-02-2008 20:50 | Biżuteria / Kolczyki
KLEJNOTY DLA CIEBIE
dla sasenka (i) za KLEJNOTY DLA CIEBIE

Kolczyki bardzo piękne. Przesyłka ekspresowa. Gorąco polecam :-)

Opinia pozytywna | 20-02-2008 20:49 | Biżuteria / Kolczyki
Akori
dla jamajka za Akori

Niesamowite ! Po zakupie kolczyków Sindbad spodziewałam się równie pięknych ale się pomyliłam na korzyść, są wyjątkowe ! W dodatku mój ulubiony koral, dziękuję i gratuluję talentu Marysiu. Pozdrawiam serdecznie.

Opinia pozytywna | 19-02-2008 23:25 | Biżuteria / Kolczyki
Sindbad
dla jamajka za Sindbad

Bardzo ładne kolczyki, wykonane z prezyzją i dokładnością. Już mnie pytają skąd mam :) Polecam serdecznie.

Opinia pozytywna | 19-02-2008 23:22 | Biżuteria / Kolczyki
Barokowe krople
dla Gosia Chruściel-Waniek za Barokowe krople

piękne kolczyki - jak łez kropelka słodka :) będą prawdziwą ozdobą panny młodej ...

Opinia pozytywna | 19-02-2008 18:20 | Biżuteria / Kolczyki
Turkusowe
dla monablue za Turkusowe

Kolczyki są po prostu piękne! Idealnie mi pasują. Od razu po rozpakowaniu przesyłki je założyłam :) Doskonałe, precyzyjne wykonanie.

Opinia pozytywna | 19-02-2008 12:01 | Biżuteria /
MORSKIE
dla sasenka (i) za MORSKIE

Kolczyki świetne i zwracają uwagę, ale następnym razem będę uważać, aby wybrać inne zapięcie.

Opinia pozytywna | 19-02-2008 11:11 | Biżuteria / Kolczyki
zachód słońca - ilustracja
dla mia_mi za zachód słońca - ilustracja

Zachód słońca to cudna ilustracja, jestem pod wrażeniem

Opinia pozytywna | 19-02-2008 00:28 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki